Ledviny
Očistu ledvin provádím ihned po očistě jater, hned, jak se cítím zregenerovaně, přestávám pít šťávy a začínám organismus hlavně PROHŘÍVAT.
Párový orgán ledvin je zodpovědný za celé vodní hospodářství a jak víme, voda jsou emoce a hloubka!!!
Ledviny jsou matkou reprodukce,
ovládají těhotenství a porod,
uchovávají životní sílu,
vytvářejí a vyživují kosti, dřeň a mozek,
ovládají otvory dolní části těla, sexualitu - při slabosti ledvin má tělo nedostatek fyzické podstaty na to, aby se oddalo, ledviny jsou kořenem ženské sexuality.
A tak - ne význam to má, ale jednoduše klíč k našemu stěstí to má - harmonizovat naše ledviny.
Očistu provádím vlastní, takto:
1. den - Ráno snídám vývarovou polévku z petržele (pastiňák), kořen i nať
2. den - ráno snídám 1,5 litru bylinného ledvinového čaje, nejím do cca 12-té hodiny, potom jím ovesnou kaši na slano, dodržuji stále dietu ze šanky, nejím cukry, večeřím petrželovou polévku
Takto dny střídám týden, do toho:
Jím fazole, jím hodně fazolí tmavého typu, s bramborem, s cibulkou nebo bylinkou, v polévce, v dhalu s rýží, pomazánka na chlebu.... prostě hodně. Fazole a petržel jsou zkrátka na ledviny nej. Obojí skvěle detoxikuje a tak mají šanci se přidat už i tkáně, jemné vlácečnice, na které díky hrubým vrstvám nánosů za celý rok nedošlo.....
Další týden přidám zase mrkvové šťávy a spařenou dýni s medem jako kompot - dokončí očistné procesy.
Během detoxikace nosím šál kolem pasu a udržuji teplo.
Můžete si také připravit odvar z ovsa:
1 hrnek ovsa, co se dává koním, 5-6 hrnků vroucí vody, 50-60 min povařit mírně, přecedit, uchovávat v lednici.
Odvar z ovsa je babskou radou, já jej nepoužívám a raději vařím ovesnou kaši.
Dotazy vám ráda zodpovím:
Vstup do celkové očisty myšlenek, své energie i ducha v uceleném on-line programu: