Jemnohmotné vnímání 

kruh propojení s vlastní smyslností, intuicí a klidovou základnou ženy, z které čerpá sílu

prožitkové setkání s Eyera Flavum

Smyslovost je přirozeným stavem existence a každodenního života. Pro většinu z nás je také  spolehlivým zdrojem pro uchovávání našeho osobního energetického pole. Smyslovost spirituální je ještě za hranicí našich smyslů, pojďme se oblažit a pootevřít dvířka novému.

Eyera pracuje s oleji, které jako fluidum propojují naše těla se zprávami sfér rostlin. Zveme Vás na prožitkové setkání a vnoření se do komunikace, které fluidum přenáší.

PROGRAM

jemná navigace k prapůvodní podstatě,
hluboké zklidnění do harmonie,
oživení vnímání o jemnohmotné roviny,
prohloubení cítění a intuice,
návrat k čistotě skrze rezonanci srdce

 

prožitkový kruh s Eyera Flavum,

degustace rostlinných zpráv olejů Flavum,

setkání, souznění


Eyera

je ženou, která miluje přírodu jako svoji sestru. Jejich vzájemná komunikace se prohloubila na úroveň předávání poselství od rostlinných sfér.

Vnímá ticho, zpěv i zvuk jako univerzální jazyk, kterému všichni rozumíme. Ve sférách hudby jsme blíž k prapůvodním spojením s univerzálními silami, bytostmi rostlin, říší zvířat, se silou našich předků, se Zemí, s přírodou. Stejně tak komunikují rostliny, ač jejich vibrace není slyšet pouhým sluchem. Avšak propojení s jejich energií jsme nikdy nezapomněli a mohou nám pomoci osvěžit naše rozpomínání na původní uspořádání - na harmonii.

Pořádá kruhy a pobyty k obnovení tohoto spojení, především v přírodě. Rostliny jsou pro ni silnými duchovními bytostmi s esencí pomáhající našemu vědomí v rozvoji. 


Těšíme se na vás

 

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu.